Exemplaar Nocturne voor Messina voor Fidan Ekiz

Fidan Ekiz krijgt gesigneerd exemplaar Nocturne voor Messina
Fidan Ekiz krijgt een gesigneerd exemplaar van Nocturne voor Messina

 

Op zaterdag 28 oktober deed Elif Isitman de eindredactie van WNL In de Kantine op NPO Radio 1, een uitzending gepresenteerd door Wieger Hemmer en Fidan Ekiz. Altijd een goede reden om even langs te gaan.

 

Na afloop van een mooie radio-uitzending,  dit keer wel zwaar vanwege de uitzichtloze ellende in Midden-Oosten, kreeg Fidan een gesigneerd exemplaar van mij van Nocturne voor Messina.

 

Fidan leeft enthousiast mee met de zwangerschap van Elif en mist het samen met haar wijntjes drinken.  Fidan gaat hoog scoren als onze meest charmante, toekomstige oppasmoeder; dat laatste natuurlijk met een knipoog, maar je weet het maar nooit, want belofte maakt schuld.

 

Daarna samen eten met de redactie en de gasten van de show in David’s Bar op het Mediapark in Hilversum.

 

Leuk om er ook Han en Joke Bouwmeester te begroeten. We kennen elkaar uit Reeuwijk waar onze oudste zonen bij elkaar op de crèche en basisschool zaten. Han Bouwmeester, inmiddels hoogleraar militair-operationele wetenschappen, en ik hebben nog een paar jaar samen gezaalvoetbald in het gezelligheidsteam met de weinig vleiende naam De Hangbuikzwijnen.

 

Volgende week zijn de uitzendingen van WNL In de Kantine weer live vanuit De Doelen in Rotterdam (van 17:00 tot 19:00 uur).

Wieger en Fidan vinden het leuk als er meer publiek aanwezig is bij de uitzending, dus laat dit een uitnodiging zijn om ook eens te komen kijken/luisteren.

 

Fidan Ekiz krijgt exemplaar Nocturne voor Messina